Home
Saryo & Eva
Terra Nova
De Vijf Ritmes
Open Floor Movement

Conscious Dance
Agenda
Dansavonden
Workshops
Zomer & winterweken
Jaargroep
Gastdocenten
Links
Contact & aanmelden
Workshops in het binnen en buitenland
& buitenlandse docenten
 

 

Wanneer je geraakt bent door de dans of verlangen in meer diepgang in het leven, dan bieden de workshops je de kans om diepere lagen in jezelf aan te raken. Door de tijdsduur is het een intensievere manier om de dans en dus jezelf te beleven. Hierdoor kom je nog meer in contact met je hart. De verbinding die je maakt met de andere deelnemers en de groepsenergie ondersteunen je in jou proces.

Elke workshop is anders en heeft zijn eigen dynamiek. Wat het je kan laten zien is dat er ook andere manieren zijn om in dit leven te staan of te bewegen. Natuurlijk is dit soms sterk in contrast met je dagelijks bestaan, maar door hier telkens aan herinnert te worden, krijgt je onderbewuste de kans om de nieuwe informatie op te slaan. In elke workshop waarborgen we de veiligheid van elke deelnemer door een veld te creëren van verbondenheid en veiligheid.

Soms zijn workshops residentieel, wat betekent dat je op de plek waar gedanst word, eet en slaapt. Dit is omdat het dan belangrijk is voor het thema waar mee gewerkt wordt. Wanneer het niet residentieel is, dan ga je 's avonds naar huis en ontmoet je de groep weer in de ochtend. Soms kan dit ook een financiële afweging zijn om het goedkoper te houden voor de deelnemers.

Naast eigen workshops organiseren wij als Terra Nova ook workshops voor buitenlandse docenten. Dit zijn meestal docenten waar we zelf ook een sterke verbinding mee hebben en waar we van weten dat ze hele goede kwaliteit te bieden hebben.

naar de pagina van buitenlandse docenten.

 
nog niets gepland
 

 

 
 
  TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl