Home
Saryo & Eva
Agenda
Programma

De Vijf Ritmes
Open Floor
Conscious Dance

Dansavonden
Workshops
Zomerweken

Ritual Theater

Terra Nova
Gastdocenten

Contact & aanmelden


 

CONSCIOUS DANCE
 


 

Als je van dansen houd, waarom zou je dan niet de muziek, klanken en de beweging jou bewustzijnsoefening laten zijn? En als je niet van dansen, waarom niet oefenen om de dans een vorm van bewustzijns ontwikkeling te laten worden?

Conscious Dance:

is een belichaamd pad voor een diepe interne leerweg en ervaring naar heelheid, een oefening voor persoonlijke groei en bewustwording, een unieke pad om te leren verschillende vormen van meditatie te leren, brengt je in verbinding brengt met je adem, het lichaam en het hier en nu, is een weg om te navigeren in de intieme relatie met jezelf, anderen, de groep en het hogere bewustzijn, een manier die helpt bij het loslaten van de spanningen en stress van onze moderne snelle wereld en een kans om diepe vreugde en andere emoties te bewegen en transformeren

Er zijn vele vormen van bewuste dans. Sommige zijn gebaseerd op een verbinding met een extatische ervaring, anderen zijn gebaseerd op mindfulness, en nog anderen zijn gebaseerd op diepe sjamanistische trance. In de kern gaat het er in Conscious Dance om dat iedere danser geleid wordt naar een belichaamde aanwezigheid en een thuis in lichaam en ziel.

Conscious Dance kan door iedereen worden gedaan, ongeacht fysieke conditie, fitness of eerdere danservaring.

Conscious Dance wordt gegeven door Eva Bergerova in Pure Dance Delft

 

 

 
      TERRA NOVA | Delfgauw, The Netherlands
Saryo van Lakerveld | +31 (0)6 481 52 072
Eva Bergerova | +31 (0)6 238 83 406


webdesign www.arteos.nl